Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea online a cererilor pentru eliberarea actelor de reglementare

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-10 12:26:50
Ultima actualizare: 2013-04-10 13:55:47

 

Începând din data de 10.04.2013 toţi operatorii economici şi persoanele fizice care solicită acte de reglementare vor transmite cereri privind eliberarea/revizuirea actelor de reglementare atât în format  tradiţional, pe hârtie, cât şi online (electronic); cererile vor fi luate în lucru doar dacă există înregistrată şi copia electronică a acesteia, depusă de operatorii economici în sistemul informatic integrat de mediu (SIM).

Pentru înregistrarea cererilor în format electronic este necesară înregistrarea operatorului economic în portalul SIM, cu drept explicit de acces al aplicaţiei SIM.Webform.Public.

Operatorii noi se vor înregistra la adresa http://raportare.anpm.ro , conform instrucţiunilor de pe site-ul ANPM.

Operatorii existenţivor solicita accesul la subsistemul SIM.Webform.Public printr-o procedura simplificată, din regiunea PROFILE a propriului cont în sistemul SIM.

Atât cererile de acces ale operatorilor nou creaţi cât şi cele ale operatorilor existenţi trebuie să fie validate şi aprobate de operatorii APM/ANPM .

Din momentul punerii în aplicare a subsistemului SIM.Webform.Public toate cererile electronice vor trebui transmise şi pe format de hârtie, iar aceste cereri vor fi completate în mod obligatoriu de cele în format electronic. Astfel fiecare cerere va fi dublu indexată , atât cu un numar unic de evidenţă electronică (element nou de identificare a cererii) cât şi cu  numărul de înregistrare principală a APM. 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.