Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 07.03.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-03-07 13:05:18
Ultima actualizare: 2013-03-07 13:15:46

 

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 07.03.2013

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor (spălătorie auto)”, punct de lucru in com./sat Zemes, titular SC PERFORMANT SERV COM GRUP SRL.

     Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU  anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de  “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular SC ASAN – COM SRL.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU  anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului”, la punctul de lucru din Comăneşti, str. Moldovei, nr. 60, judeţul Bacău, titular SC DRULIS COMIXT SRL.

     Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului”, la punctul de lucru din comuna Palanca, sat Ciugheş, punctul “Pajiştea”, judeţul Bacău, titular SC DRULIS COMIXT SRL.

     Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestierădesfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular OCOLUL SILVIC BISERICESC.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Fabricare de furnire si panouri de lemn”, titular SC HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER BACO SRL, Comănesti, str. Crinului, nr. 15;

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţiide “Exploatare Forestieră“, pe raza O. S. Ghimes- Faget, judeţul Bacău. Titular: SC YRM MARIA SRL.

    Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU  anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Fabricare vin din struguri’’ în comuna/sat Sărata, judeţul Bacău, titular SC MARCIB COM SRL.

     Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.