Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 09.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-09 13:27:34
Ultima actualizare: 2013-04-09 15:33:48

ANUNTURI PUBLICE

afisate pe site si la sediu in data de 09.04.2013

    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Captarea, tratarea şi distribuţia apei, Colectarea şi tratarea apelor uzate” în oraşul Slănic Moldova, judeţul Bacău, titular SC APASERV SALUBRIZARE SRL

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Captarea, tratarea şi distribuţia apei” în comuna Tamaşi, satul Tamaşi, judeţul Bacău, titular UAT COMUNA TAMAŞI.

     Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de fabricare mobilă, din localitatea Oneşti, strada Avântului, nr.9, judeţul Bacău, titular SC MOBILEX SRL.

     Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.