Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 11.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-11 11:54:12
Ultima actualizare: 2013-09-12 08:43:05

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 11.09.2013

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea Tăierea şi rindeluirea lemnului”  în comuna Nicolae Bălcescu, nr.1216, judeţul Bacău, titular SC BOSCO VERDE SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru: SUCIU MARIA I Fpentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestiera pe raza judetului, Bacău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, pe amplasamentul din sat Bolovăniş, comuna Ghimes – Faget, nr. 25, judeţul Bacău. Titular:SC LEVI FOREST SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţul Bacău. Titular: SC YRM MARIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, pe amplasamentul din sat / comuna MĂNĂSTIREA CAŞIN, judeţul Bacău. Titular:SC EXIM WOOD  2005 SRL

Observaţiile publicului se rimesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

-colectarea deseurilor periculoase;

-demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;

-recuperarea materialelor reciclabile sortate;

-comert cu ridicata al deseurilor si resturilor;

pe amplasamentul din municipiul Moineşti, str. Căpitan Zăgănescu, nr. 4, judeţul Bacău. Titular: SC AS IDEAL CONSTRUCT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.