Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 12.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-12 16:15:48
Ultima actualizare: 2013-06-26 15:47:44

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.06.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Intreţinerea şi repararea autovehiculelor (spălătorie  şi service auto)“, pe amplasamentul din sat/ comuna Oituz, str. Principală nr. 7, judeţul Bacău. Titular: SC VITICAM TRUST SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 15 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru: SC ROZEN COM SRL pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestiera pe teritoriul judeţului Bacău.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţilor de “CAEN 3811-  colectare deşeuri nepericuloase (uleiuri şi grăsimi alimentare uzate); CAEN 4677-comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor, pe teritoriul judeţului Neamţ. Titular : SC TKM OIL GROUP SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.