Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 17.04.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-04-17 10:30:23
Ultima actualizare: 2014-04-17 11:33:05

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 17.04.2014

 

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  9 Pietrosu Zemeş, comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea ,,Restaurant, Fabricarea pâinii, fabricarea produselor proaspete de patiserie”, în municipiul Bacău, str. Mărăşeşti, nr.147, judeţul Bacău, titular SC COFETĂRIA PASAJ SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţiide “Între?inerea ?i repararea autovehiculelor’’ la punctul de lucru din sat/comuna Sărata, judeţul Bacău.Titular : SC SCUT SA.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.