Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 17.05.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-05-17 08:27:03
Ultima actualizare: 2013-05-17 11:13:17

 ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 17.05.2013

 AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  Captare, tratare, distributie apa potabila, colectare si epurare ape uzate”; pe amplasamentul din Podu Turcului, judetul Bacau.  Titular: SC PRIM PODU SRL Podu Turcului

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

 AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea: Captare, tratare, distributie apa potabila, colectare si epurare ape uzatepe amplasamentul comunei ZEMES, judetul Bacau. Titular:  UAT ZEMES jud. Bacau

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului 2 Tescani, amplasat în localitatea Floreşti, comuna Scorţeni, judeţul Bacău, titular SC AMROMCO PRODUCTION COMPANY SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.