Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 17.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-17 13:56:26
Ultima actualizare: 2013-06-17 16:18:37

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 17.06.2013

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii RESTAURANTULUI PASAJ, din Bacau, str. Marasesti, nr.122, judetul Bacău. Titular SC GRUP PASAJ SRL

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de "Exploatare Forestieră“, pe raza R..P.L.O. S. Ghimes- Făget, din judeţul Bacău. Titular : SC YRM MARIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de   “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular SC MARINFLOR FOREST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.