Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 21.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-21 14:14:28
Ultima actualizare: 2013-10-22 09:55:14

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 21.10.2013


APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Tăierea şi rindeluirea lemnului’’ în Bacău, str. Milcov, nr. 3-5, titular SC REGENCY COMPANY SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Colectare deşeuri nepericuloase. Recuperare materiale reciclabile sortate. Comert cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’ în Bacău, str. Turbinei, nr. 4, titular SC CRIST PLAST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Fabricare produse din peşte”, punct de lucru in Buhusi, str. Chebac, nr. 59, titular SC PESCADO GRUP SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor”, punct de lucru in comuna/sat Corbasca, titular SC ART IAHIM SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru: SC YZADAV COMPANY SRL pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestiera pe teritoriul judeţului, Bacău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “ şi „Fabricarea de furnire din lemn”, pe amplasamentul din sat/comuna Răcăciuni, judeţul Bacău. Titular: SC WOODANGEL SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţele Bacău şi Harghita. Titular : SC TOP-OVIROX COMEXIM SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesatasupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Fabricarea produselor de morărit“, pe amplasamentul din municipiul Bacău, str. Nicolae Lascăr Bogdan, nr. 4, judeţul Bacău. Titular: SC GOLDPAN GRUP SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. . După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.