Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 24.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-24 10:52:44
Ultima actualizare: 2013-06-06 15:33:23

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 24.04.2013

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Fabricare încălţăminte”, punct de lucru in Bacau, str. Stefan cel Mare, nr. 28, titular SC GRIZART SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare forestieră” pe raza judeţului Bacău, titular SC PSEUDOSUGA SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu revizuite pentru : SC LIVICORMAR CRIS SRL pentru activitatea de exploatare forestiera in cadrul  UP V Bucicas ua 32A%, aparţind Ocolul Silvic Oituz si UP II Orbeni ua 12C%, 12E, aparţind Ocolul Silvic Sascut, judetul Bacau.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru desfasurarea activitatii de ,,Exploatare forestiera’’ pe raza judetului Bacau, titularSC DELI –TOD SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.