Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 25.11.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-11-25 11:35:52
Ultima actualizare: 2013-12-20 13:11:59

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 25.11.2013

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Operaţiuni de mecanică generală“, pe amplasamentul, din municipiul Bacău, str. Constantin Muşat, nr. 3, judeţul Bacău. Titular : S.C. CONNECTICUT MANUFACTURING COMPANYS.R.L.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Operaţiuni de mecanică generală’’, punct de lucru în municipiul Bacău, str. Bucegi, nr. 20, judeţul Bacău, titular SC COMBOTEH SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de captare şi distribuţie a apei, prin instalaţiile Staţiei de apă 15 Modârzău, amplasată în comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extracţia pietrişului şi nisipului – Perimetrul Gura Văii 1’’, punct de lucru în extravilanul comunelor Iteşti şi Gârleni, judeţul Bacău, titular SC EDIL PRESTSERV SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

         APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Fabricarea altor aritcole de îmbrăcăminte,, în Buhuşi, strada Libertăţii, nr. 36A, judeţul Bacău, titular SC GELEMAX COM SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.