Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 29.05.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-05-29 11:57:41
Ultima actualizare: 2013-06-04 10:02:23

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 29.05.2013

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de tăiere si rindeluire lemn, desfăsutată in comuna Brusturoasa, sat Brusturoasa, jud.Bacău, titular SC BOG&DAN SRL .

     Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

     În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2) “Decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere  a autoriza?iei de mediu pentru titular : SC GM LED TECHNICS SRL, cu punct de lucru în Municipiul Bacau, Calea Moinesti, nr. 23, judeţul Bacău (incinta fostei unitati CPL) pentru activitatea de fabricare echipamente electrice de iluminat.

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, in lipsa observatiilor publicului , APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere  a autoriza?iei de mediu pentru titular : SC CASA DE VINURI DEALU MORII SRL, cu punct de lucru în localitatea Dealu Morii, judeţul Bacău  pentru activitatea de fabricare vinuri si productia de bauturi racoritoare.

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, in lipsa observatiilor publicului , APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.