Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 29.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-29 10:23:42
Ultima actualizare: 2014-01-23 09:31:31

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 29.10.2013

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “, pe amplasamentul din municipiul Oneşti, Calea Moineşti, nr.24, judeţul Bacău. Titular: SC RAFAELO ART SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţul Bacău .Titular: SC ROZEN COM SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – Spălătorie auto’’, punct de lucru în municipiul Bacău, Calea Republicii, nr. 129A, judeţul Bacău, titular SC BAKE MARKET SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţiide,,Fabricarea sucurilor de fructe şi legume’’, pe amplasamentul din localitatea Ruşi-Ciutea, str.Al.Ioan Cuza, nr.306 A, comuna Letea Veche,  judeţul Bacău. Titular: SC KAPITAL HART SRL BUCUREŞTI SRL - filiala Bacău SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

       AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de “Fabricarea betonului“  pe amplasamentul din oraşul Buhuşi, str. Stadionului, nr.1,  judeţul Bacău. Titular: SC ROMCONSTRUCTOR SA.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

                        

                AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “, pe amplasamentul din localitatea Ciughiş,comuna Palanca,  judeţul Bacău.                    Titular: SC ANICĂI&MARCOS  SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de colectarea deşeurilor nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate, comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor, punct de lucru strada Fundătura Costache Negri nr.1, orasul Tg.Ocna, jud.Bacău, titular SC ROSGAZINVEST SRL.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2) “Decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Colectarea deşeurilor nepericuloase şi comerţ cu ridicata a deşeurilor şi resturilor,, în comuna Nicolae Bălcescu, sat Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău,titular SC ŞARAN METCOM SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.