Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 30.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-30 16:05:05
Ultima actualizare: 2013-05-08 11:29:36

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 30.04.2013

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Fabricare a articolelor de ambalaj din material plastic, punct de lucru Calea Barladului nr.23, minicipiul Bacau, jud.Bacău, titular SC VENUS PLAST SRL Bacău.

     Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

     În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2) “Decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu revizuite pentru : SC DUMIROM SRLpentru activităţile:

- colectarea deşeurilor nepericuloase;

- colectarea deşeurilor periculoase (pentru acumulatori uzaţi, baterii uzate);

- recuperarea materialelor reciclabile sortate;

-demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor, in vederea recuperarii materialelor (cu exceptia colectarii si dezmembrarii VSU);

- comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor;

pe amplasamentul din Comăneşti, str. Crinului, nr.15, judeţul Bacău.

        Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru: SC ROSABU SILVA SRL pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestiera în cadrul  UP I –Trebeş, partizile 494, 497, 498 - Ocolul Silvic Fântânele, judetul Bacău.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  Staţie pentru prepararea betoanelorpe amplasamentul din oraşul Târgu Ocna, str.I.Diaconescu, nr.16, judetul Bacau.

 Titular: SC HELIOPOLIS PRESTSERV SRL Târgu Ocna.

       Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  “Exploatare forestieră”; pe amplasamentul din comuna Ghimes Faget,  judetul Bacau.

  Titular: SC IŞVAN FOREST SRL.

     Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  Spalatorie auto”; pe amplasamentul din Bacau, str. I.L.Caragiale,judetul Bacau.

 Titular: SC DECO EXPERT AUTO SRL

      Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

        


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.