Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 30.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-30 09:49:18
Ultima actualizare: 2013-10-01 09:34:45

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 30.09.2013

    

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “Depozitări carburanţi“, în cadrul, AUTOBAZEI SC PAMBAC SA  din sat/comuna Margineni, judeţul Bacău.

Titular : SC PAMBAC SA.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 până în data de 11.10.2013.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunta publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Staţie de sortare - spălare’’,punct de lucru în comuna Săuceşti, satul Săuceşti, judetul Bacau, titular SC NUTEXTRACT SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23,in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţul Bacău

Titular : SC ALEXFORCAM SRL.

   Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

   AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular SC AMITAS INVEST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

  AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Restaurante”, la punctul de lucru din Municipiul Bacău, str. Mihail Kogălniceanu, nr.12, judeţul Bacău, titular SC BACCHUS BISTRO CHIC SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de  “Întreţinerea şi repararea autovehiculelor”, la punctul de lucru din Municipiul Oneşti, str. Redului, nr.12, judeţul Bacău, titular SC CONDEP SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru titular : Directia Silvica Bacau – Ocolul Silvic Oituz  pentru exploatare forestiera in cadrul  UP I Lesunti, UP II Oituz, UP III Poiana Sarata, UP V Bucias  - Ocolul Silvic Oituz .

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

   AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de “Colectarea deseurilor nepericuloase“, pe amplasamentul din localitatea Margineni,comuna Margineni,  judeţul Bacău.

Titular: SC ECO SORT RECYCLING SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.