Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 01.08.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-08-01 09:50:44
Ultima actualizare: 2014-08-01 10:18:23

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 01.08.2014

 

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extracţia pietrişului şi nisipului – Perimetrul Traian’’, punct de lucru în comuna Săuceşti, judeţul Bacău, titular SC VARGAS SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a – Staţie preparat mixture asfaltice’’, punct de lucru în sat Blăgeşti, comuna Blăgeşti, judeţul Bacău, titular SC RUSTRANS SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23,in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Colectarea deşeurilor nepericuloase, Colectarea deşeurilor periculoase, Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’, punct de lucru în oraşul Dărmăneşti, str. Chimiei, nr. 157, judeţul Bacău, titular SC TOTAL WASTE RECYCLING SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

         AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţilor de:

 - Colectarea deşeurilor nepericuloase;

-  Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor,

pe amplasamentul din municipiul Bacau, Calea Moinesti, nr. 28, judeţul Bacău.

Titular: SC LAVICOM METAL SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurearea activităţilor de:

 - Colectarea deşeurilor nepericuloase (anvelope);

-  Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor,

pe amplasamentul din municipiul Bacau, str. Gării, nr. 1, judeţul Bacău.

Titular: SC MOLDAVTREX SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de

- construc?ii hidrotehnice;

- tăierea ?i rindeluirea lemnului;

pe amplasamentrul din One?ti, Calea Bacăului, nr. 3, jude?ul Bacău.

Titular : SC TRANS CARPAT SRL.

  Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “producere de capace pentru co?uri de fum din beton  (cod CAEN 2332),pe amplasamentul, din sat Preluci, comuna Agăs, nr. 3, judeţul Bacău.

Titular : S.C. AB GROUP CERAMICS S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

       AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii:  “Exploatare forestieră", pe raza OS Dărmănesti, judeţului Bacău.

Titular: SC TOP OVIROX COMEXIM SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.