Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 03.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-03 15:03:58
Ultima actualizare: 2014-02-03 15:03:58

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 03.02.2014

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “,pe amplasamentul din sat Tărhăuşi, comuna Ghimeş- Făget judeţul Bacău. Titular: I.F. SUCIU MARIA.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite, pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. P. Oituz,  judeţul Bacău. Titular: SC COSALINA FOREST SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 15 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun– supermarket Penny Market“, pe amplasamentul din oraşul Tg. Ocna, str. Costache Negri, nr. 45, judeţul Bacău. Titular: SC REWE ROMANIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite, pentru desfăşurearea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. P. Oituz,  judeţul Bacău. Titular: SC KATANGA IMPEX SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 15 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.