Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 09.07.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-07-09 14:54:26
Ultima actualizare: 2014-09-29 14:45:26

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 09.07.2014

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile parcurilor:  251, 244, 288 Tazlău Zemeş, 4 Humărie Zemeş şi Parc central Taşbuga Zemeş, comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

       APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de colectarea deseurilor nepericuloase, comert cu ridicata al deseurilor , în municipiul Bacău, str. Aeroportului, nr. 1, judetul Bacău, titular S.C. ELECTRO BETON S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

        APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “colectarea de?eurilor nepericuloase, comer? cu ridicata al de?eurilor,, în municipiul Moine?ti, str. Atelierelor, nr. 148, jude?ul Bacău,titular S.C. ELECTRO BETON S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.