Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 12.03.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-03-12 10:02:42
Ultima actualizare: 2014-03-12 14:15:42

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.03.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Restaurantşi „Alte mijloace de cazare”, punct de lucru in comuna/sat Hemeiuş, titular SC PAS ÎN DOI SRL – Pensiunea Loredana.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor”, punct de lucru in comuna/sat Dămieneşti, titular SC BRILIANT SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu  pentru activitatea de colectare deseuri metalice  in cadrul    punctului de  lucru din Localitata Podu Turcului , judetul Bacau, titular : SC MARIMETAL SRL

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 , in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, in lipsa observatiilor publicului, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Fabricarea de mobilă’’ la punctul de lucru din oraşul Tg. Ocna, str. C. Negri, nr. 168A, judeţul Bacău. Titular : SC LAUDERMAN PRODUCTION SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 până în data de 02.04.2014. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu  pentru activitatea de colectare deseuri metalice  in cadrul  punctului de  lucru din sat Borsani, comuna  Cotofanesti , judetul Bacau, titular : SC MARIMETAL SRL

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 , in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, in lipsa observatiilor publicului, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.