Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 21.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-21 10:25:58
Ultima actualizare: 2014-02-24 09:38:36

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 21.02.2014

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Restaurant şi hotel,, în sat Măgura, comuna Măgura, judeţul Bacău,titular S.C. ALPHA MEDIA INVESTMENT S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – Vopsitorie auto’’, punct de lucru în municipiul Bacău, str. Vadul Bistriţei, nr. 2, judeţul Bacău, titular SC MESERIE AUTO SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Tăierea şi rindeluirea lemnului’’ în comuna Agăş, judeţul Bacău, titular SC SEMSIS CONSTRUCT SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.