Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 25.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-25 10:58:50
Ultima actualizare: 2014-03-03 14:14:58

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 25.02.2014

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “, pe amplasamentul din localitatea Dărmăneşti, str. Forestierului, nr. 14, judeţul Bacău. Titular:SC ASTRIDA PRODCOM SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi produselor proaspete de patisserie”(Cod CAEN 1071), cu o capacitate de producţie a utilajelor ≥ 1 t/zi produs finit, la punctul de lucru din Oneşti, str. Sfinţii Apostoli, nr. 6. Titular: SC INTERAGOALIMENTSRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

-Colectarea deseurilor periculoase;

-Demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;

-Recuperarea materialelor reciclabile sortate;

- Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor;

pe amplasamentul din sat/comuna Racova, judeţul Bacău. Titular: SC AUTOCAM REST SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 15 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.