Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 07.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-07 09:39:36
Ultima actualizare: 2013-06-07 10:19:52

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 07.06.2013

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de “Colectarea deseurilor nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate, comert cu ridicata al deseurilor si resturilor“, punct de lucru comuna Bogdanesti, sat Bogdanesti,  judeţul Bacău. Titular: SC ABN OIL 2011  SRL.

     Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de injecţie apă de zăcământ (servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale), la punctul de lucru „Staţiei de injecţie apă 11 Cilioaia  Zemeş”, amplasat în localitatea Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – Asset VIII Moldova Nord.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuirea autorizaţiei de mediu nr. 92 din   27.04. 2009 aferentă Parcului şi staţiei de injecţie 795 Lucăceşti, ca urmare a  desfăşurării activităţii de comprimare a gazelor naturale, din localitatea Moineşti., judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de colectare  a deşeurilor nepericuloase şi periculoase (DEEE-uri şi baterii şi acumulatori), la nivelul judeţului Bacău, la punctul de lucru din localitatea Bacău, strada Veronica Micle nr.1, titular SC BYC METAL SERV SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.