Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 11.03.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-03-11 13:27:56
Ultima actualizare: 2013-03-11 13:27:56

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 11.03.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ,,Intretinerea si repararea autovehicule (spalatorie auto)“, in oraşul  Tg. Ocna,str. Costache Negri, nr. 110, judeţul Bacău. Titular: SC MOSEB COMPANY  SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de exploatare forestieră din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti şi Ciobănuş, titular SC BRĂDĂŢEL SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de fabricare a altor maşini şi utilaje agricole şi forestiere, din localitatea Oneşti, strada Zemeş, nr.1, judeţul Bacău, titular SC GOSPOMAS SA.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de “Colectarea deşeurilor nepericuloase”, Colectarea deşeurilor periculoase” şi “Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor”, la punctul de lucru din Municipiul Bacău, str. Nordului, nr. 25, judeţul Bacău, titular SC SOMA SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţilor de:  Colectarea deşeurilor nepericuloase; Recuperarea materialelor reciclabile sortate; Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor, pe amplasamentul din municipiul Oneşti, Aleea Podei, nr.4, judeţul Bacău. Titular: SC GOLD COLECT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Hoteluri; Restaurante“, in oraşul  Oneşti, Calea Braşovului, nr. 52, judeţul Bacău. Titular: SC MARISANO PROD  SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.