Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 02.10.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-10-02 09:55:52
Ultima actualizare: 2014-10-06 10:53:47

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 02.10.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru „Activitati de asistenta spitaliceasca”, din Bacău, str. Oituz, nr. 72, titular SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anuntă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular OCOLUL SILVIC MOINESTI.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anuntă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular SC OCOLUL SILVIC LIGNUM SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti (UP V Asău – ua 99 A, partida 2258 şi UP VI Geamăna, ua 82 D, partida P-2202), titular SC BRĂDĂŢEL SRL cu sediul în localitatea Apa-Asău, comuna Asău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

 AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti (UP IV Bartea – ua 51% A, partida 2274), titular SC SCAN TRANS SRL cu sediul în localitatea Păltiniş, comuna Asău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Colectarea de?eurilor nepericuloase, comer? cu ridicata al de?eurilor,, în sat Podi?, comuna Mărgineni, jude?ul Bacău,titular S.C. A&A Recycling S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.