Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 13.08.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-08-13 13:10:33
Ultima actualizare: 2014-09-22 12:56:38

 ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 13.08.2014

 

 AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire  a autorizatiei de mediu pentru titular: Directia Silvica Bacau – Ocolul Silvic Tg Ocna pentru exploatare forestiera in cadrul   UP VI .

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu revizuita.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Colectarea şi tratarea apelor uzate”, în judeţele Iaşi, Botoşani, Piatra Neamţ, Vaslui din Regiunea Nord-Est, titular SC MIHOT SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire  a autorizatiei de mediu pentru titular: Directia Silvica Bacau – Ocolul Silvic Oituz pentru exploatare forestiera in cadrul   UP I Lesunti, UP II Oituz, UP III Poiana Sarata, UP V Bucias.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu revizuita.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  2 Văsieşti Moineşti municipiul Moineşti, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

             

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului central Geamăna Zemeş,  punctele de colectare  1, 2, 8, 9 Geamăna, 19 Zaharache comuna Zemeş, judeţul Bacău şi punctele de colectare  10, 12, 21 Geamăna, comuna Tazlău, judeţul Neamţ, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “depozitări,, în oraşul Buhuşi, str. Chebac, nr. 23, judeţul Bacău, titular S.C. COMCEREAL S.A.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de revizuire a autorizaţiei de mediu nr.226/2012, pentru desfăşurarea activităţii de Colectare deseuri periculoase, nepericuloase, coduri CAEN rev.2 3811, 3812, 3832, 4677 desfăsurată în muncipiul Bacău, str. Aeroportului, nr. 1, judetul Bacau, titular de activitate S.C. REMAT S.A.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de revizuire a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr. 23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, decizia poate fi contestată în termen de 10 de zile lucrătoare de la data afişării si la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu revizuită.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.