Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 16.09.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-09-16 09:28:57
Ultima actualizare: 2014-09-16 09:34:34

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 16.09.2014

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “colectarea deseurilor nepericuloase, comert cu ridicata al deseurilor,, în municipiul Bacău, str. Gheorghe Donici, nr. 2, judetul Bacău, titular S.C. ECO HART COLECT S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Transport rutier de marfurişi "Comerţ cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule", titular SC DELIA SI GABI SRL, Onesti, Calea Slanicului, nr. 2, judet Bacau.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Transporturi rutiere de mărfuri, Colectarea ?i tratarea apelor uzate”, punct de lucru în municipiul Moine?ti, str. Atelierelor, nr.10, judeţul Bacău, titular SC APREX AUTO SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.