Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 19.09.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-09-19 09:04:57
Ultima actualizare: 2014-10-02 14:01:20

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 19.09.2014

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a gazelor naturale prin instalaţiile Staţiei de colectare, uscare şi tratare gaze naturale Poduri, amplasată în comuna Poduri, judeţul Bacău, titular SC STRATUM ENERGY ROMÂNIA LLC WILMINGTON SRL – Sucursala Blejoi.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.

 

          APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuită pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Intretinerea si reparaţia autovehiculelor’’ în comuna Pârjol, judeţul Bacău, titular SC K&M AUTO SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile de la data afişării.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2  0220, desfă?urată în U.P.I - Ocolul silvic Dărmăne?ti,  jude?ul Bacău, titular de activitate SC HARVESTAR SRL .

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2), decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării ?i la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

          AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activităţile de „Colectare deseuri periculoase si nepericuloasetitular SC REMAT SCHOLZ FILIALA MOLDOVA SRL Oneşti, str. Industriilor, nr. 1, judeţ Bacău.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii..

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Tăierea şi rindeluirea lemnului”, punct de lucru in Tg. Ocna, str. Republicii, nr. 55, titular SC VENO GRUP ALEX SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activităţile de „Fabricare de furnire şi panouri de lemntitular SC HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER BACO SRL Comăneşti, str. Crinului, nr. 15, judeţ Bacău.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii..


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.