Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere / revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 20.12.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-12-20 11:54:39
Ultima actualizare: 2013-12-20 13:20:38

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 20.12.2013

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestiera”, titular OCOLUL SILVIC BACAU.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestiera”, titular OCOLUL SILVIC CAIUTI.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Fabricare incaltaminte”, punct de lucru in Buhusi, str. Libertatii, nr. 36, titular SC SIR SAFETY SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

      APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Staţie mixtură asfaltică’’ în Oneşti, strada Fântânele, nr. 1, judeţul Bacău, titular SC PA &CO INTERNAÍONAL SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut şi gazelor naturale prin instalaţiile parcurilor Solonţul Vechi şi 1 Stăneşti Solonţ, amplasate în comuna Solonţ., judeţul Bacău, titular SC OMV  PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Parcul 1 Solonţ care funcţionează ca un punct de colectare, pompează producţia colectată de la sonde în  parcul 1 Stăneşti (deci este legat tehnologic de acesta).

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – Spălătorie auto şi vulcanizare’’, punct de lucru în municipiul Bacău, B-dul Unirii, nr. 59, judeţul Bacău, titular SC SERGASOSERV SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

       AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de  “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular SC LAVI FOREST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de „Exploatare forestieră” pe raza judeţului, Bacău.Titular : SC NICOFIVE 2007 SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

           AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire  a autorizatiei de mediu pentru titular : Directia Silvica Bacau – Ocolul Silvic Tg. Ocna pentru exploatare forestiera in cadrul  , UP III Poiana Sarata, UP IV  si UP V Bucias  - Ocolul Silvic Oituz .

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu revizuita.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.