Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 02.08.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-08-02 10:47:10
Ultima actualizare: 2013-08-05 12:19:05

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 02.08.2013

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei  favorabile  de  emitere  a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  “Captare, tratare si distributie apa in sat Racauti, comuna Buciumi, jud. Bacau”.. Titular: UAT BUCIUMI, jud.Bacău

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei  favorabile  de  emitere  a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea: “Captare, tratare si distributie apa in sate Poduri si Bucsesti, comuna Poduri jud. Bacau”, titular SC CRAB SA Baca.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Creşterea bovinelor de lapte. Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor. Activităţi auxiliare pentru producţia veegtală’’ în comuna Săuceşti, sat Şerbeşti, titular SC AIC BAC SA.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea „Colectarea şi tratarea apelor uzate  în judeţul Bacău, titular SC DAFINEF SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, pe amplasamentul din sat Ghimes, comuna Ghimes – Faget, nr. 162, judeţul Bacău. Titular:SC ROBERTO COMPANY SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Alte mijloace de cazare “, pe amplasamentul din sat Tescani, comuna Bereşti-Tazlău, judeţul Bacău. Titular:MUZEUL NAŢIONAL GEORGE ENESCU.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.