Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 06.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-06 11:16:56
Ultima actualizare: 2013-06-06 15:35:26

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 06.06.2013

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru desfasurarea activitatii de ‘’Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de de produse alimentare, bauturi si tutun’’ in Moinesti, str. Cpt. Zaganescu, nr. 1A, titular SC REWE ROMANIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru desfasurarea activitatii de ‘’Alte servicii de cazare. Restaurante’’ in comuna Filipeşti, judeţul Bacău, titular SC MARYLENE TUR SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Intretinere si reparare autovehicule”, punct de lucru in Onesti, str. Marasesti, nr. 21, titular SC DONCIZ-PREST SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comert cu amanuntul al carburantilor”, în Onesti, str. Marasesti, titular SC MOL ROMANIA PP SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatile:

- acvacultura ape dulci;

- facilitati cazare pt. vacante si perioade de scurta durata,

in  com. Asau, sat Ciobanus, punct Carunta, jud. Bacau,  titular: SC STRATEL SRL Asau

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru desfasurarea activitatii de ,,Tăierea şi rindeluirea lemnului’’ in Dărmăneşti, sat Plopu, nr. 214, titular       II BELCHIM MARIANA.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.