Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 12.07.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-07-12 10:58:50
Ultima actualizare: 2013-07-12 19:18:42

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.07.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, în sat/comuna Căiuţi, str. Principală, nr.470, jud. Bacău, Titular: SC ULTRA WOOD SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extracţia pietrişului şi nisipului – Perimetrul Livezi’’, punct de lucru în comuna Livezi, judeţul Bacău, titular SC TRANS CARPAT SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23., in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru: SC MACORMAR INVEST SRL pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestiera pe teritoriul judeţului, Bacău.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

 - Colectarea deşeurilor nepericuloase;

-  Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor,

pe amplasamentul din sat/comuna Margineni, judeţul Bacău.Titular: SC METALOS RIFCA SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunta publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extractia pietrisului si nisipului’’, perimetrul Radomireşti 3, comuna Buhoci şi comuna Letea Veche, judetul Bacau, titular SC ROLEX SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunta publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extractia pietrisului si nisipului’’, perimetrul Plopu, oraşul Dărmăneşti, judetul Bacau, titular SC LAFORSERVICE SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru activitatea de extracţie a petrolului brut şi gazelor naturale prin instalaţiile Parcului 1 Păcuriţa, amplasat în comuna Dofteana, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut şi gazelor naturale prin instalaţiile Parcului 389 Măgireşti, amplasat în comuna Măgireşti, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de colectare de?euri periculoase (baterii ?i acumulatori uza?i), cod CAEN rev.2 3812 ?i transport de de?euri periculoase (baterii ?i acumulatori uza?i) cod CAEN rev.2  4941, punct de lucru în strada Izvoare nr.20A, minicipiul Bacau, jud.Bacău, titular SC INTER-AUTO SRL Bacău.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2), decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării ?i la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii’’ în Oneşti, str. Caşinului, nr. 2, titular SC BUNGHEZ PRODCOM SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Producţia, altor tipuri de mobilier. Fabricarea produselor de morărit’’ în comuna Oituz, titular SC CARPORTAR SERV SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie’’ în Oneşti, Calea Slănicului, nr. 12, titular SC CROCO SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.