Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 12.11.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-11-12 10:36:00
Ultima actualizare: 2013-11-12 13:17:54

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.11.2013

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Exploatare forestieră  în partizile 207 din UP IV Brătila, u.a.68A şi u.a.69D",  judeţul Bacău, titular SC FLORELI FOREST SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2 0220, desfăsurată în Ocolul silvic MĂNĂSTIREA CASIN, în parchetele din judetul Bacău, titular de activitate Directia Silvică Bacău – Ocolul Silvic Mănăstirea Casin.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor”, punct de lucru in Bacău, Calea Marasesti, nr. 145, titular SC LĂCĂTUŞU OIL SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Întreţinerea şi rerpararea autovehiculelor, Demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, Recuperarea materialelor reciclabile sortate, Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’, punct de lucru în comuna Secuieni, nr. 534, judeţul Bacău, titular SC VELAUTO COMPANY SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut şi gazelor naturale prin instalaţiile Parcului 1 Ferăstrău, amplasat în localitatea Oituz, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Taierea si rindeluirea lemnului“, în sat Pralea, comuna Căiuţi, nr. 163, jud. Bacau. Titular: SC VNL FOREST TRANS SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “ Exploatare Forestieră“, pe raza O. S. Tg. Ocna, O.S. Dărmăneşti, O.S. Comăneşti din judeţul Bacău. Titular: SC CSILLAG SRL. Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 până în data de 25.11.2013. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.