Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 14.08.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-08-14 11:24:04
Ultima actualizare: 2013-08-14 16:14:09

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 14.08.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  Captare, tratare, distributie apa potabilape amplasamentul comunei Magiresti, satele Valea Arinilor, Prajesti, Magiresti, Sesuri, Stanesti, jud. Bacau.     Titular:  UAT MAGIRESTI, jud. Bacau

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţilor de:

  • Colectarea deşeurilor nepericuloase;
  • Colectarea deseurilor periculoasde;
  • Comerţcu ridicata al deşeurilor şi resturilor;

la punctul de lucru din municipiul Onesti, str. Redului, nr.149, judeţul Bacău. Titular: SC PLANET COLLECT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “ Exploatare Forestieră“, pe raza O. S. Ciobănuş din judeţul Bacău. Titular : SC TRIFOREST SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 până în data de 30.08.2013. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Intreţinerea şi repararea autovehiculelor (spălătorie auto)“, pe amplasamentul din municipiul Bacu, str. Constantei, nr.2, judeţul Bacău. Titular: SC COPANEX SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Taierea si rindeluirea lemnului”, punct de lucru in Onesti, str. Marasesti, nr. 57, titular SC BARLINEK ROMÂNIA SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comert cu amanuntul al carburantilor”, în comuna/sat Sascut, titular SC LUXURY&ING SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea altor produse din minerale nemetalice n.c.a. (mixturi asfaltice)  în baza de producţie din comuna Filipeşti, judeţul Bacău, titular SC EDIL CENTER SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea Tăierea şi rindeluirea lemnului” în comuna Ghimeş Făget, satul Răghitiş, judeţul Bacău, titular SC MARKET & BUSSINES SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.