Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 14.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-14 11:55:49
Ultima actualizare: 2013-11-21 08:46:51

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 14.10.2013

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Întreţinere şi reparaţii auto’’ în Bacău, str. Gh. Donici, nr. 2 bis, titular SC FILTRANS SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Întreţinere şi reparaţii auto’’ în Bacău, Calea Moldovei, nr. 154, titular SC CYBERNET AUTO CENTER SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Întreţinere şi reparaţii auto’’ în Oneşti, str. Libertăţii, nr. 148, titular SC AXI INVEST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de  “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular OCOLUL SILVIC FÂNTÂNELE.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular OCOLUL SILVIC BISERICESC.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

Ca urmare a cererii Comunei OITUZ, jud.Bacău, înregistrată la APM Bacău cu nr.9101 din 13.09.2013 privind solicitarea autorizaţiei de mediu pentru activitatea de “Alimentare cu apa potabila a locuitorilor satelor Oituz, Marginea, Calcîi, Ferăstrău – comuna Oituz, jud. Bacau”;

In urma parcurgerii procedurii conform prevederilor OM 1798/2007;

        Agentia pentru Protectia Mediului Bacău a luat decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea nominalizata, ce se incadrează conform Ordinului INS 337/2007 privind actualizarea clasificarii activitatilor din economia nationala, la codul CAEN: 3600.

Motivele care au stat la baza deciziei sunt:

Din activitatea desfasurata pe amplasament , noxele care ar rezulta se incadreaza in limitele stabilite, gestionarea deşeurilor se face in mod controlat, prin operator autorizat;

 Conditiile locale nu impun restrictii privind desfăşurarea activităţilor in zona;

 Autorizatia de mediu se va emite in termen de 30 de zile lucrătoare, de la data publicării anunţului pe site-ul APM Bacău.

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, la punctul de lucru din Comăneşti, str. Crinului, nr. 1,judeţul Bacău. Titular : SC WOOD PLANET COMPANY SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţiide “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, pe amplasamentul din sat Camenca, comuna Brusturoasa, judeţul Bacău. Titular:SC PARFYLEMN SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

           AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Comerţ în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun– supermarket Lidl“, pe amplasamentul din municipiul Bacau, str. Vadul Bistriţei, nr. 15, judeţul Bacău. Titular: SC LIDL DISCOUNT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 15 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

        AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţilor de:

  • colectarea deşeurilor nepericuloase (de uleiuri si grăsimi comestibile);
  • comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor;

pe teritoriul judeţelor :Botoşani, Suceava, Iaşi, Vaslui, Harghita, Vrancea, Brăila, Galaţi, Buzău, Covasna, Galaţi, Braşov.Titular: SC TKM OIL GROUP SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

       AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

  •  Colectarea deşeurilor nepericuloase;
  •  Recuperarea materialelor reciclabile sortate;
  • Comerţcu ridicata al deşeurilor şi resturilor;

 pe amplasamentele din judeţul Bacău:

  • oraşul Tg. Ocna, str. C. Negri, nr. 98;
  • oraşul Tg. Ocna, str. Coasta Măgurii, nr. 1;
  • sat/comuna Dofteana.

Titular: SC IRICAD COLECT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de Întreţinerea şi repararea autovehiculelor (service auto, spălare şi întreţinere autovehicule, vopsitorie auto), pe amplasamentul din localitatea  Nicolae Balcescu, DN 2, km.279, com. localitatea  Nicolae Balcescu,  judeţul Bacău. Titular: SC  ŢIRIAC AUTO S.R.L.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

          


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.