Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 15.03.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-03-15 10:56:14
Ultima actualizare: 2013-03-15 11:27:48

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 15.03.2013

    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului“, la punctul de lucru din sat/com. Bereşti Tazlău, judeţul Bacău.Titular : SC MOLIDUL IMPEX SRL.

    Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 15 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza judeţului Bacău.Titular: SC PETTINI SRL.

     Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor’’, punct de lucru în municipiul Oneşti, Calea Braşovului, nr. 148, judeţul Bacău, titular SC EMA SERVICE SRL;

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Reconditionare material tubular’’,punct de lucru în municipiul Moinesti, str. Schelei, f.n, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA - ASSET VIII MOLDOVA NORD;

       Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.