Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 17.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-17 14:48:51
Ultima actualizare: 2013-09-30 14:13:35

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 17.09.2013

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru activitatea de tratare a deşeurilor periculoase la punctul de lucru Staţie de bioremediere Runcu Zemeş, amplasat în extravilanul localităţii Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru activitatea de extracţie a petrolului brut şi gazelor naturale prin instalaţiile Parcului 614 Tazlău Zemeş, amplasat în comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Colectarea deşeurilor nepericuloase, Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’,punct de lucru în Comuna Plopana, sat Plopana, judeţul Bacău, titular SC FERODONA METAL SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.