Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 18.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-18 10:33:32
Ultima actualizare: 2013-06-18 14:34:50

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 18.06.2013

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Colectare deşeuri nepericuloase”, „Recuperarea materialelor reciclabile sortate”, „Comerţ cu ridicata a deşeurilor şi resturilor” punct de lucru in com./sat Zemeş, titular SC ROVINGCOM SRL.

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Întretinerea si repararea autovehiculelor (spalatorie auto)”, punct de lucru in Bacau, str. Traian, nr. 20, titular SC AUTOMAR WASH SRL.

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Intretinere si repararea autovehicule (spalatorie auto)”, titular SC PERFORMANT SERV COM GRUP SRL com./sat Zemeş;

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Acvacultura în ape dulci – Fermă piscicolă’’, punct de lucru în comuna Blăgeşti, satul Blăgeşti, judeţul Bacău, titular SC RUSTRANS SRL.

      Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.