Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 21.01.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-01-21 12:22:13
Ultima actualizare: 2013-01-21 15:04:07

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 21.01.2013

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru titular: SC COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU SA cu activitatea „Sistem public de alimentare cu apa si canalizare municipiul Moinesti”.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea de „Productie de stofe” din Buhusi, str.Libertatii, nr.36, judetul Bacau Titular: SC STOFE BUHUSI SA

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Colectarea deşeuriloe nepericuloase, Recuperarea materialelor reciclabile sortate, Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’, punct de lucru în oraş Dărmăneşti, str. Chimiei, nr. 157’’, judeţul Bacău, titular SC MECANO ELECTRIC SERVICE SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru desfasurarea activitatii: „Taierea si rindeluirea lemnului”, pe amplasamentul din sat Tărhăuşi, comuna Ghimeş - Făget, judetul Bacau.Titular: AF IEŞAN VIORICA.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru titular : SC ECOLOGIC WASH SRL pentru  activitatea de colectare a deseurilor periculoase , tratare deseuri preiculoase la terti, activitati si servicii de decontaminare terenuri poluate cu produse petroliere  prin  punctul lucru din Municipiul Bacau, strada Calea Romanului nr. 39 C.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.