Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 22.07.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-07-22 12:43:30
Ultima actualizare: 2013-07-22 15:40:25

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 22.07.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2 0220, desfăsurată în Ocolul silvic Dărmănesti, în parchetele din judetul Bacău, titular de activitate OCOLUL SILVIC DĂRMĂNESTI.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr. 23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2), decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării si la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunta publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extractia pietrisului si nisipului’’, perimetrul Coteni Ciuc, comuna Buhoci şi comuna Letea Veche, judetul Bacau, titular SC LIV COMAL SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestierădesfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular OCOLUL SILVIC BISERICESC.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de “Colectarea deşeurilor nepericuloase” şi “Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor” , la punctul de lucru din Bacău, str. 22 Decembrie, nr. 38, judeţul Bacău, titular SC ECO SCOR SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de “Colectarea deşeurilor nepericuloase” şi “Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor” , la punctul de lucru din Bacău, str. Trecătoarea Tecuciului, nr. 12, judeţul Bacău, titular SC ECO SCOR SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.