Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site - 22.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-22 12:04:51
Ultima actualizare: 2013-11-21 08:24:30

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 22.10.2013

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Colectarea deşeurilor nepericuloase, Colectarea deşeurilor periculoase, Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor’’, punct de lucru în oraşul Buhuşi, str. Libertăţii, nr. 46, judeţul Bacău, titular SC ALPINCOMPREST SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

         AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţiide “Spalatorie auto“, pe amplasamentul din orasul Buhusi, str.Libertatii, nr.355,  judeţul Bacău. Titular: SC DANI DRIVE  SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.