Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 02.04.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-04-02 09:55:51
Ultima actualizare: 2014-04-02 14:33:59

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 02.04.2014

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular OCOLUL SILVIC TRAIAN.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”, punct de lucru in Bacău, str. Nicu Enea, nr. 1, titular SC KAUFLAND ROMANIA SCS.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea de construcţii metalice şi părţi component ale structurilor metalice; Repararea articolelor fabricate din metal’’, punct de lucru în Dărmăneşti, str. Chimiei, nr. 157, judeţul Bacău, titular SC MECANO ELECTRIC SERVICE SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Operaţiuni de mecanică generală, Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice - Atelier mecanic Moineşti’’, punct de lucru în municipiul Moineşti, str. Schelei, f.n., judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – Asset VIII Moldova Nord;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea ,, Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, Pescuit sportiv”, în comuna Cleja, satul Cleja, nr.1238, judeţul Bacău, titular SC SOMNUL DULCE SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.