Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 03.12.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-12-03 14:11:26
Ultima actualizare: 2013-12-04 08:25:48

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 03.12.2013

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire  a autorizatiei de mediu nr 267/2013 pentru titular: SC  BALKANIKA SERVICII ECOLOGICE SRL, cu punct de lucru în Municipiul Bacau, strada Chimiei nr 6, pentru includerea in autorizatie a activitatii de regenerare uleiuri uzate.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, in lipsa observatiilor publicului, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu revizuita.
 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţilor de CAEN 3811 -  colectare deşeuri nepericuloase (uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, amestecuri de grăsimi şi uleiuri de la separarea amestecurilor apă- ulei din sectorul uleiurilor şi grăsimilor comestibile); CAEN 4677- comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor, pe teritoriul pe teritoriul judeţelor: Bacău, NeamţBotoşani, Suceava, Iaşi, Vaslui, Harghita, Vrancea, Brăila, Galaţi, Buzău, Covasna, Galaţi, Braşov. Titular : SC TKM OIL GROUP SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţilor de: Colectarea deşeurilor nepericuloase;  Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor;  pe amplasamentul din municipiul Bacău, str. Aeroportului, nr. 18,judeţul Bacău. Titular: SC GOLD COLECT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “Fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii“, la punctul de lucru din sat Bijghir, comuna Buhoci, nr. 735, judeţul Bacău. Titular: SC ECOKIT SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.