Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 04.03.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-03-04 10:17:55
Ultima actualizare: 2014-03-04 10:17:55

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 04.03.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de exploatare forestieră din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti (UP V Asău – ua 108 A, partida 2185) şi Tg. Ocna (UP IV Dofteana, ua 116 A, partida 788), titular SC BRĂDĂŢEL SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular SC ASTRIDA PRODCOM SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular SC PSEUDOTSUGA SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23. 

       

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular SC GREIFER SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.    

    

 AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de  “Exploatare forestieră”, pe raza judeţului Bacău, titular II MOCANU CARMEN.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.              

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Staţie de sortare - spălare - concasare’’, punct de lucru în comuna Agăş, satul Agăş, judeţul Bacău, titular SC Z & Z PIRO SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.