Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 07.07.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-07-07 10:01:14
Ultima actualizare: 2014-07-09 14:52:48

 ANUNTURI PUBLICE
afisate la sediu si pe site in data de 07.07.2014

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea “Acvacultura in ape dulci, pescuit, localitatea Fichitesti  comuna Podu Turcului,  jud. Bacau.  Titular: SC ESOX  SRL  cu sediul in judetul Bacau, strada AL. TOLSTOI nr 6 .

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea ,,Întretinerea si repararea autovehiculelor, Comert cu amănuntul de piese si accesorii pentru autovehicule”, în comuna Agăs, satul Agăs, judeţul Bacău, titular SC CODRI DAM SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Intreţinerea şi repararea autovehiculelor (spălătorie, sevice si vopsitorie auto)“, pe amplasamentul din sat/ comuna Sărata (DN2), judeţul Bacău. Titular: SC AUTOMOBIL CENTER IMPEX SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuită pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Întreţinere şi reparaţii autovehicule’’ în Bacău, strada Milcov, nr. 3-5, titular SC INTERNAŢIONAL FOTONIC INVEST SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.