Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 08.07.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-07-08 12:39:41
Ultima actualizare: 2015-03-11 12:45:55

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 08.07.2014

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Activităţi de asistenţă spitalicească”, punct de lucru in Buhuşi, str. Libertăţii, nr. 40, titular SPITALUL ORĂŞENESC BUHUŞI – Secţia Psihiatrie Cronici.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Activităţi de asistenţă spitalicească”, punct de lucru in Buhuşi, str. Dr. Davila, nr. 3, titular SPITALUL ORĂŞENESC BUHUŞI – Compartiment Boli Infecţioase.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activităţile de „Tăierea şi rindeluirea lemnului”, "Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate" titularL c SC MARY-CLAU SRomuna/sat Dealu Morii, judeţ Bacău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

          AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire  a autorizatiei de mediu pentru titular: Directia Silvica Bacau – Ocolul Silvic Tg Ocna pentru exploatare forestiera in cadrul   UP  III, IV, V, VI .

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu revizuita.

     

           AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular SC PRODIMAR IMPEX SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.