Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 14.04.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-04-14 11:49:45
Ultima actualizare: 2014-04-15 13:41:51

 ANUNTURI PUBLICE

 afisate la sediu si pe site in data de 14.04.2014

            AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă  OCOLUL SILVIC BISERICESC  decizia de revizuire a autorizaţiei de mediu:

      Ca urmare a adreselor dumneavoastră înregistrate la APM Bacău cu nr. 609/01.04.2014, 510/17.04.2014, prin care ne notificaţi faptul că la această dată aveţi în exploatare alte noi partide, APM Bacău decide revizuirea autorizaţiei de mediu.   

Documentaţia pentru solicitarea revizuirii autorizaţiei de mediu se va completa cu următoarele:

-         fişa de prezentare şi declaraţii în care veţi specifica numai UP-urile şi parchetele/partizii, u.a-urile din care se exploatează la data solicitării revizuirii autorizaţiei de mediu, tipul de tăiere, tehnologia de exploatare, volumul brut exploatat;

-         cerere pentru emiterea avizului Direc?iei Silvice Neam?în calitate de custode al Sit Natura 2000 ROSPA0138 Piatra ?oimului-Scor?eni-Gîrleni, conform Ordinului 1470/2013;

-         tariful pentru evaluarea documentaţiei în vederea revizuirii autorizaţiei de mediu este de 250 lei, conform Ordinului 890/2009 şi se poate achita la sediul APM Bacău sau cont IBAN-RO 88TREZ0615032XXX000376, CF 4278256.

Completările solicitate se vor depune la APM Bacău până la data de 02.05.2014.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

 - Colectarea deşeurilor nepericuloase;

-  Comerţcu ridicata al deşeurilor şi resturilor,

pe amplasamentul din sat Letea Veche, comuna Letea Veche, judeţul Bacău.

Titular: SC BOTEZATU METCOM SRL.

     Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de:

 - Colectarea deşeurilor nepericuloase;

-  Comerţcu ridicata al deşeurilor şi resturilor,

pe amplasamentul din municipiul Bacău, str. Narciselor, nr. 19, judeţul Bacău.

Titular: SC EMOS EMILIANO SRL.

    Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

     APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Creşteer păsări’’ în comuna Scorţeni, sat Grigoreni, judeţul Bacău, titular SC SOLARIS JUNIOR SRL.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţul Covasna.

Titular : SC VICFOREST PROD SRL.

     Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în 10 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  16 Chilii  Vest Zemeş (punctele de colectare 16 şi 17 Chilii Vest), comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

   AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţiide “Exploatare forestieră“, în partizi din judeţul Bacău

Titular : SC SLATINA FOREST SRL.

   Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii. După expirarea acestui termen, APM Bacău va elibera autorizaţia de mediu.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.