Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 19.05.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-05-19 09:19:53
Ultima actualizare: 2014-07-02 13:03:17

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 19.05.2014

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular SC FORESTFALT SERVICII SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular OCOLUL SILVIC MOINESTI.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere revizuire a autorizaţiei de mediu nr.243/2013, pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2 0220, desfăsurată în partizi din judetul Bacau - Ocolul silvic Ghimes-Făget,  judetul Bacău, titular de activitate Regia Publică Locală Ocolul silvic Ghimes-Făget R.A.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de erevizuire a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, decizia poate fi contestată în termen de 10 de zile lucrătoare de la data afişării si la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu revizuită.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea:  “ Captare, tratare, distributie apa potabila, colectare si epurare ape uzate”; pe amplasamentul din Podu Turcului,judetul Bacau.  Titular: SC PRIM PODU SRL Podu Turcului.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.