Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 23.07.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-07-23 13:29:58
Ultima actualizare: 2014-07-23 15:45:24

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 23.07.2014

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuită pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Tăierea şi rindeluirea lemnului’’ în Bacău, strada Milcov, nr. 3-5, titular SC REGENCY COMPANY SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile de la data afişării.

 

AGENŢIA  PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. Moinesti si OS Căiuti, judeţul Bacău. Titular: SC CSILLAG SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. Ghimes - Faget R. A, judeţul Bacău. Titular: SC YRM MARIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.