Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 23.10.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-10-23 12:13:58
Ultima actualizare: 2014-10-23 12:19:03

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 23.10.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Extracţia pietrişului şi nisipului – Perimetrul Galbeni 2’’, punct de lucru în comuna Faraoani, judeţul Bacău, titular SC IMANPROD SRL;

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Colectarea deseurilor nepericuloase, Recuperarea materialelor reciclabile sortate,  Transporturi rutiere de mărfuri”, punct de lucru în municipiul Onesti, str. Avăntului, nr.1, judeţul Bacău, titular SC MERTUR TRANS SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea ,,Extractia pietrei pentru constructii”, punct de lucru în comuna Ghimes Făget, extravilan satul Tărhăusi, judeţul Bacău, titular  COMUNA GHIMES FĂGET prin SC PAL&MAG SRL.

 Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.