Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 24.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-24 09:41:13
Ultima actualizare: 2014-03-06 11:43:34

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 24.02.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor”, punct de lucru in Bacău, Calea Republicii, nr. 139, titular SC SOCAR PETROLEUM SA.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular SC NAICON SRL, comuna Oituz.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu  pentru activitatea: “Sistem de alimentare cu apa a satelor Helegiu, Dragusesti , Deleni si Bratila si  canalizare si statie de epurare ape uzate in satele Helegiu si Deleni, comuna Helegiu” jud.Bacau. Titular:  UAT HELEGIU,  jud. Bacau

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 de zile lucratoare de la data afisarii.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.